Jump to content
GBTM101

LEGO Racers - Transparent Textures not rendering properly

Recommended Posts

GBTM101

Don't really know how to preface this topic, so let's just get right into it.

R2JAJUn.png

I'm pretty sure that transparent textures aren't supposed to render objects and geometry behind them invisible like this. I don't remember this happening with my original copy, either. (Sadly that disc is too damaged to work anymore.) Anyone know what's going on here and how to fix it?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Red60

Did you try adding the parameter "-alphatrans" to your shortcut in the target box?

Share this post


Link to post
Share on other sites
GBTM101
1 hour ago, Red60 said:

Did you try adding the parameter "-alphatrans" to your shortcut in the target box?

Hey, that worked. Gosh, I feel dumb now. But to be fair I've had little to no luck with using command extensions with shortcuts in the past.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.