Jump to content
The Angel Castiel

LR1 - launch error

Recommended Posts

The Angel Castiel

So this has only been happening since I tried to run the game earlier today - LEGO Racers 1, 2001 copy which is modded (not sure if that would change anything since the game worked fine before today) - whenever I try launching the game, I get an error message saying "Corrupt install - invalid default save file".

 

Tried the compatibility settings, tried a vanilla JAM file, tried a clean install of the entire game, nothing works. Has anyone else experienced this error?

 

EDIT: fixed the issue. swapped out my vanilla QBUILD.LRS files and DEFAULT.LRS files with the dirty ones, recompiled the JAM, now it works fine.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.