Welcome Guest!

Did you know you that by registering, you can gain access to new special powers? You’ll be able to reply to Topics, create your own Topics, talk in our Chatbox, message members, manage your profile, access extra content and much more! Best of all, this message & ads will vanish!

aidenpons

Custom tracks vanished

4 posts in this topic

I want to copy my Stunt Rally custom tracks from my old to my new machine. Only problem is... they're not there.

 

On the old machine, I start Stunt Rally and can play the tracks perfectly fine. When I wander into the game files though, they're not under SavedTracks - they're not anywhere! I searched for their names in SR's directory and still couldn't find 'em.

 

I copied over my SR installation to my new computer - the whole Stunt Rally folder. While attempting to get it to work (thank you /FROMLAUNCHER ) I re-installed it from the CD anyway. In either folder, I can't find my tracks on my new computer nor my old one. I can play them on the old one but can't find their files.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Betcha you weren't running as administrator so they're in the VirtualStore in AppData. Try looking there.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sorry to be off-topic, but wait, have you gotten Stunt Rally running on Win10? If so, please PM me the details. A month ago someone contacted me for help with that (as well as installing it), and while we've got the installer bit down, neither of us can get it running on Win10.

Share this post


Link to post
Share on other sites
52 minutes ago, le717 said:

Sorry to be off-topic, but wait, have you gotten Stunt Rally running on Win10? If so, please PM me the details. A month ago someone contacted me for help with that (as well as installing it), and while we've got the installer bit down, neither of us can get it running on Win10.

 

Use _msr.exe , not Stunt Rally.exe for starters:

/FROMLAUNCHER in the Target box, Admin, Compatibility for XP, and 16-bit colour because why not.

Also, /NOINTROVIDEO may do something - I have it there anyway, along with /FREEFORM and /IGTEST.

And it wasn't in Program Files - I put it in my own location.

EDIT: You need the disk in too

 

1 hour ago, jamesster said:

Betcha you weren't running as administrator so they're in the VirtualStore in AppData. Try looking there.

 

VirtualStore has yielded one file. I have ten or so. :| I've also rummaged through the rest of APPDATA but no more luck.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now